Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog: "Barış yanlısıyız, son istediğimiz savaşmak"

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog:
Fotoğraf Başlığı Israil Cumhurbaskani Herzog: "Baris yanlisiyiz, son istedigimiz savasmak"

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırıları sonrası "tüm seçenekleri değerlendirdiklerini" belirtti.

Kaydet
a- | +A

İsrail'in cumhurbaşkanı olan Herzog, İngiliz Sky News televizyonuna İran'ın dünkü hava saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İran'ın İsrail'e yönelik saldırısını "savaş ilanı" olarak nitelendiren Herzog, "İran ile çatışmanın yansımalarını bildikleri ve ortaklarıyla müzakereleri olduğu için tüm seçenekleri değerlendirdiklerini" ifade etti.

Herzog, İsrail'in "barış yanlısı" olduğunu savunarak, "İsrail'in kuruluşundan bu yana bu bölgede aradığı son şey savaşa gitmektir" dedi.

Gazze'deki esirlerin serbest bırakılmasının İsrail için öncelikli mesele olduğunu dile getiren Herzog, Gazze'de "çok sayıda geçiş kapısı açtıklarını ve büyük miktarda yardımın da paraşütlerle atılmasını sağladıklarını" öne sürdü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.