Johnson & Johnson, deprem nedeniyle 1 milyon dolar yardım yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Johnson & Johnson, deprem nedeniyle 1 milyon dolar yardım yapacak

DÜNYA Haberleri

ABD'li ilaç şirketi Johnson & Johnson, Kahramanmaraş merkezli depremlerde uluslararası sivil toplum kuruluşlarının afet yardımı çabalarını desteklemek için 1 milyon dolar katkıda bulunacağını duyurdu.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş depreminini ardından dünyanın dört bir yanından yardım haberleri geliyor. Son olarak ABD'li ilaç şirketi Johnson & Johnson, bölgeye yapacağı yardımlara ilişkin açıklamasında, depremzedelere 1 milyon dolar yardım yapacaklarını duyurdu. Şirket, Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenenlere de başsağlığı dilendi.

DIRECT RELIEF'E YARDIM YAPACAKLAR

Afet yardımı çabalarını desteklemek için Uluslararası Tıp Derneği (IMC) ve Uluslararası Kurtarma Komitesine (IRC) 1 milyon dolar taahhütte bulunulduğu bildirilen açıklamada, Türkiye'deki kurtarma çabalarına acil destek için afet yardımı kuruluşu "Direct Relief"e fon bağışlanacağı kaydedildi.

Açıklamada, termal battaniye bağışlanacağı ve hijyen ürünleri, cerrahi dikişler, yara örtüleri ve diğer tıbbi ürünler dahil olmak üzere acil ihtiyaç duyulan diğer malzemeleri sağlamak için de çalışılacağı belirtildi.

Felaketten etkilenen şirket çalışanları ile ailelerine geçici konaklama ve ulaşım ile yiyecek ve suya erişim desteği sağlanacağı bildirilen açıklamada, insani kriz sırasında destek sağlamanın yollarının belirlenmeye devam edileceği vurgulandı.

(AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...