Kabil'de patlama: Ölü ve yaralılar var

Kabil'de patlama: Ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri

Kabil'de Eid Gah Cami’nin girişinde gerçekleşen patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama meydana geldi.  Afganistan yönetimini devralan Taliban'ın sözcüsü konu ile ilgili açıklama yaptı. Taliban'ın sözcüsü Zabihullah Mujahid, Kabil’de bulunan Eid Gah Cami’nin girişine yakın bir yerde bomba patladığını söyledi.  Caminin girişini hedef alan patlamayla ilgili açıklama yapan sözcü Mujahid, yaptığı açıklamada bombanın sivillerin toplu halde bulunduğu yerde patladığını söyleyerek, patlama nedeniyle çok sayıda sivilin hayatını kaybettiğini belirtti.

 SALDIRIDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 4 KİŞİ YARALANDI

Taliban geçici hükümetinin "İçişleri Bakanlığı sözcüsü" olan Saeed Hosti, ilk belirlemelere göre saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Görgü tanıkları Mücahid’in birkaç gün önce vefat eden annesinin hatim merasimi sırasında patlamanın meydana geldiğini söyledi.

Kabil’in Çemen Huzuri bölgesinde bulunan Eid Gah Camisi girişinde gerçekleşen bombalı saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...