Kan donduran cinayet! Karısını öldüren koca beyninden kendisine yemek yaptı! İfadesi ise şaşkına çevirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kan donduran cinayet! Karısını öldüren koca beyninden kendisine yemek yaptı! İfadesi ise şaşkına çevirdi

DÜNYA Haberleri

Meksika’nın Puebla şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Alvaro isimli zanlı, karısını öldürdü. Cansız bedenini parçalara ayırarak beyninden kendisine yemek yaptı. Öldürdüğü karısının kafatasını evinde kül tablası olarak kullandı.

Meksika’nın Peubla şehrinde 5 çocuk annesi Maria Montserrat Animas Montiel kocası Alvaro tarafından canice katledildi. Şeytanın kendisine suçu işlemesi gerektiğini söylediğini ifade eden Alvaro, karısının cansız bedenini parçalara ayırdıktan sonra üvey kızının kendisini görerek polise haber vermesi üzerine yakalandı. Alvaro’nun cansız bedene ait parçaların bir kısmını evin içinde tuttuğu diğer bir kısmını ise çöpe attı. 

CESEDİNİ PARÇALARA AYIRDI

Kurbanın annesi Maria Alicia Montiel Serran yerel basına, “Kızımı pala, keski ve çekiçle doğradı. Parçalara ayırdığını ve bir bavulun içine koyarak vadiden attığını söyledi. Alvaro içki ve uyuşturucu bağımlısıydı ve sık sık karısına şiddet uyguluyordu. Onu parçalara ayırdı ve şimdi adalet bekliyorum. Tek istediğim şey kızımı ona yakışır bir şekilde son yolculuğuna uğurlamak” dedi. (Kaynak: Mynet)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...