Kızıldeniz'de dünya güçlerini vuran Husiler güçlenmeye devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıldeniz'de dünya güçlerini vuran Husiler güçlenmeye devam ediyor

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızıldeniz'deki gerilim başlangıcından itibaren gözlerin üzerlerine çevrildiği Husiler, kısıtlı imkanlarla son derece güçlü mühimmatlarla dünya güçlerine meydan okuyor.

ESRA AYDOĞDU'NUN ÖZEL HABERİ - Yemen'deki iç savaşın taraflarından biri olan İran destekli Husiler, özellikle İHA'larla gerçekleştirdikleri saldırılarla dünya ticaretini büyük oranda etkilemeye devam ediyor.

Husiler şu an Kızıldeniz’deki ticareti engellemesine ve dünya güçlerine karşı saldırılarına devam etmelerine rağmen misilleme tehditlerine kulak asmıyor. Husilerin seyir füzeleri ve insansız hava araçları da dahil olmak üzere önemli bir cephanelik inşa ettiği düşünülüyor.

2014 senesinden itibaren Sana’nın yönetimini elinde tutan Husiler bu tarihten beri askeri yeteneklerini istikrarlı bir şekilde geliştiriyor. Ellerinde seyir füzeleri, balistik füzeler, insansız hava araçları ve mürettebatsız su üstü gemileri olduğu biliniyor.

 Devamı videomuzda...

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...