Lavrov 'Putin hasta' iddialarını bir kez daha cevapladı: Akıllı insanlar hastalık belirtisi görmez

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Lavrov 'Putin hasta' iddialarını bir kez daha cevapladı: Akıllı insanlar hastalık belirtisi görmez

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, 24 Şubat’ta savaş emrini veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki haberler bir süredir dünya gündemini meşgul ediyordu. Putin’in kanserle savaştığı ve Parkinson hastalığı olduğu iddia ediliyordu. Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Putin’in sağlık durumuna ilişkin bir kez daha açıklama yaptı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız televizyonu TF1'e verdiği röportajda, batı medyasında bir süredir yer alan Putin’in hasta olduğu iddialarını cevapladı. Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile ilgili de bir kez daha açıklama yapan Lavrov, 'Akıllı insanların bu kişide bir tür hastalık veya rahatsızlık belirtileri görebileceğini sanmıyorum.' dedi.

PUTİN HASTA MI?' SORUSUNU BİR KEZ DAHA CEVAPLADI

Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumuna ilişkin konuştu. Rus bakan Putin'in hasta olduğu iddialarını kesin bir dille yalanladı. Putin'in düzenli olarak halkın önüne çıktığını kaydeden Lavrov, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
'Akıllı insanların bu kişide bir tür hastalık veya rahatsızlık belirtileri görebileceğini sanmıyorum.'

LAVROV DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Rus liderin sağlık durumu hakkında daha öncede açıklama yapan Dışişleri Bakanı Lavrov,"Bunu Guterres dahil olmak üzere Vladimir Putin'in temas halinde olduğu ülke liderlerine sorun" cevabını vermişti

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, özellikle batı medyasında yer alan haberlerde Putin’in kanser olduğu ve sağlık durumunun kötüye gittiği iddia edilmişti.Lavrov, Rus liderin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. 

Bir başka iddia ise Putin’in Parkinson hastası olduğu yönündeydi. Rus liderin ellerinin titrediği videodaki görüntüler hastalık iddialarını alevlendirmişti. 


 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...