Maduro'dan ramazan tebriği! Dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlara seslendi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Maduro'dan ramazan tebriği! Dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlara seslendi

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanların ramazan ayını kutladı.

 

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil, sosyal medya hesaplarından ramazan ayının başlaması münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

"RAMAZAN AYI BAŞLANGICI KUTLU OLSUN"

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşımda bulunan Maduro, "Dünyanın dört bir tarafındaki Müslüman toplumu kardeşlerimizin ramazan ayı başlangıcı kutlu olsun" dedi.

Maduro, "Bu kutsal dönemde Tanrı'nın size huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

"BAŞTA KAHRAMAN FİLİSTİN HALKI OLMAK ÜZERE..."

Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil de X'ten paylaştığı kutlama mesajında Filistinlileri unutmadı.

Yvan Gil, paylaşımında "Ramazan ayının bu ilk gününde Venezuela, başta kahraman Filistin halkı olmak üzere Müslüman halklara ve milletlere selamlarını gönderiyor. Venezuela'da yer alan Müslüman topluluklara da iyi temennilerimizi iletiyoruz. Hepinize bereketli ve huzur dolu ramazan dileriz" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...