Mekke’de korkutan görüntü! Kraliyet Saat Kulesi'ne yıldırım düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Mekke'de Kabe'nin yanında bulunan Kraliyet Saat Kulesi'ne çok sayıda yıldırım peş peşe düştü. O anlar bir cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Suudi Arabistan Mekke'yi şiddetli yağış ve fırtına vurdu. Dünyanın en yüksek 3. yapısı olan Kraliyet Saat Kulesi'ne art arda düşen yıldırımlar geceyi aydınlattı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Bu anlar ise cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Görüntülerde şiddetli yağışa rağmen Kabe’de bulunan Müslümanların ibadetlerine devam etmeleri de yer aldı. Öte yandan 601 metre yüksekliğe sahip olan binada, 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi ve müze bulunuyor.

HAYATİ UYARI YAPILDI

Suudi Arabistan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü, etkili olan şiddetli yağış ve sellere karşı Suudi halkını ve turistleri uyarırken, elektrik akımını ileten metal nesnelerle temastan kaçınılması çağrısında bulundu.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...