Meksika'daki hapishane isyanında bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 19'a yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Meksika'da bir hapishanede çıkan isyan ve çatışma ile hapishane birbirine girmişti. Olaylarda çok sayıda mahkum firar ederken birçoğu ise hayatını kaybetmişti. Hapishanede yaşanan isyan olaylarında ölenlerin sayısının 19'a yükseldiği öğrenildi.

Meksika'da yaşanan hapishane isyanında bilanço gittikçe ağırlaşıyor. Meksika basınında çıkan habere göre, Chihuahua eyaletindeki Juarez Cezaevine bağlı 3 numaralı Devlet Sosyal Yeniden Bütünleştirme Merkezinde çıkan isyanda ölenlerin sayısı artıyor. 

ÖLÜ SAYISI 19'A YÜKSELDİ

Chihuahua Eyaleti Başsavcılığından yapılan açıklamada, olaylarda 10 gardiyan, 9 mahkumun hayatını kaybettiği, 27 mahkumun ise firar ettiği belirtildi. Güvenlik güçleri, cezaevi çevresinde önlem almaya devam ediyor.

FİRAR EDEN MAHKUMLARI YAKALAMAK İÇİN OPERASYON

Chihuahua Eyaleti Başsavcılığı, silahlı kişilerin Ciudad Juarez şehrinin çeşitli noktalarında ve hapishanede güvenlik güçlerine ateş açması ile başlayan çatışmaların 5 saat boyunca sürdüğünü belirtti. Firari mahkumları yakalamak için başlatılan operasyonun devam ettiği açıklandı.(AA-İHA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...