Netanyahu canlı yayında çıldırdı: ABD'ye ateş püskürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail, Gazze'deki katliamlarını aralıksız olarak sürdürürken Binyamin Netanyahu, CNN International canlı yayınında zor anlar yaşadı. Kendisine 'Neden sorumluluk almıyorsunuz?' diye soran spikere tepki gösteren Netanyahu ABD'ye de ateş püskürdü.

CNN International canlı yayınına katılan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu programda sinir krizi geçirdi. Spikerin "Neden sorumluluk almıyorsunuz?" sorusuna öfkelenen Netanyahu ABD'yi suçlayarak ağzına geleni saydı. 

"BU SORU SAVAŞTAN SONRA CEVAP BULACAK"

Tepkisini sert bir şekilde gösteren Netanyahu, ABD'yi suçlayarak "Bunu birçok kez cevapladım. Bu sorunun savaştan sonra cevap bulacağını söyledim. İnsanlar zamanında Franklin Roosevelt'e Pearl Harbour'dan sonra bu soruyu sordu mu? George Bush'a 11 Eylül saldırılarından sonra sordu mu?" dedi. 

"SIRADAKİ SİZ OLACAKSINIZ"

İsrail'in yenilmesi halinde savaşın Avrupa ve ABD'ye yayılacağını iddia eden Netanyahu, "Sıradaki siz olacaksınız" dedi.

Öldürülen sivil sayısına karşı sorumluluk almaktan bir kez daha kaçan Netanyahu, "İsrail uluslararası hukuka uygun olarak savaşıyor" ifadelerin kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...