Norveçli doktor Filistinli meslektaşı ve ailesinin ölümünü duyurdu: İsrail tarafından vahşice katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Norveçli doktor Filistinli meslektaşı ve ailesinin ölümünü duyurdu: İsrail tarafından vahşice katledildi

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Norveçli Profesör Doktor Mads Gilbert, 16 yıl Şifa Hastanesi'nde birlikte çalıştığı Filistinli doktor Hani Al-Haitham, eşi Dr. Sameera Ghifari ve beş çocuğunun vahşice katledildiğini söyledi. Gilbert, "Şifa'yı, Gazze'yi, Filistin'i yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Norveçli Profesör Doktor Mads Gilbert, İsrail'in saldırılarının hedefindeki Gazze'de bulunan Şifa Hastanesinin acil servis müdürü Dr. Hani Al-Haitham, eşi Dr. Sameera Ghifari ve beş çocuğunun "vahşice katledildiğini" kaydetti.

Gilbert, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden meslektaşı için taziyede bulundu.

"İSRAİL TARAFINDAN VAHŞİCE KATLEDİLDİLER"

Gazze'deki Şifa Hastanesinde 16 yıl çalışan Gilbert, "Dün yakın dostum ve sevgili meslektaşım Şifa acil servisin başındaki Dr. Hani Al-Haitham, sevgili eşi Dr. Sameera Ghifari ve beş çocuğu Shireen, Tia, Sameer, Wafa ve Sara ile birlikte İsrail tarafından vahşice katledildi." ifadesini kullandı.

Gilbert, İsrail askerlerinin acımasızca 7 silahsız sivili öldürdüğünü ve bunun tüm insanlığa yönelik bir saldırı olduğunu belirterek, "Şifa'yı, Gazze'yi, Filistin'i yeniden inşa edeceğiz." vurgusu yaptı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...