Objektijlik Hamas'a yararmış! İsrail'den medyaya bizi 'tutun' baskısı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Objektijlik Hamas'a yararmış! İsrail'den medyaya bizi 'tutun' baskısı

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Gazze Şeridi'ni abluka altına alan ve 7 Ekim'den bu yana bölgede adeta soykırım yapan İsrail, yaşanan trajedinin dünyaya ulaştırılmasından rahatsız oldu.

Gazze Şeridi’nin 20 gündür yaşadığı trajedinin objektif olarak dünyaya ulaştırılması İsrail’i rahatsız etti. 

31 yıl gazetecilik yaptığını belirten eski Başbakan Yair Lapid “Uluslararası medya objektif olursa Hamas’a hizmet eder. İki tarafı da gösterirse yine Hamas’a hizmet eder. Bu, korkakça ve tembelce” diye konuştu.

Bu arada Türkiye’deki 500 gazeteci tek ses, tek yürek olup İsrail’e ‘one minute’ dedi. Anadolu Yayıncılar Derneği, ortak bildiride “Siyonist sermaye Batı medyasını esir almış durumda. Katliamı yapan İsrail olunca sesleri çıkmıyor. İsrail, Filistin’de karartma uyguluyor. Filistinli mazlum insanların sesi olacağız. Hâlen devam eden soykırıma, İsrail terörüne, insanlık suçu olan saldırılara ‘dur’ diyoruz. İslam ülkelerinin liderleri de halklarının tepkilerine kulak vermeli” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...