Portekiz'de İslam merkezine saldırı: 2 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Portekiz'de İslam merkezine saldırı: 2 ölü

DÜNYA Haberleri

Portekiz'in başkenti Lizbon'da İsmaililere ait bir İslam merkezine saldırı düzenlendi. Düzenlenen bıçaklı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti.

Lizbon'da İsmaililere ait bir İslam merkezine Afgan uyruklu bir şahıs tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırıda iki kişi hayatını kaybederken, saldırgan da yaralandı. Polisin olaya erken müdahale edip saldırganı hemen yakaladığını ifade edildi.

2 KİŞİ ÖLDÜ, SALDIRGAN YARALANDI

Anadolu Ajansı'nın Portekiz haber ajansı Lusa'nın polis kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre, sabah saatlerinde Lizbon'da İsmaililere ait İslam merkezine Afgan uyruklu olduğu iddia edilen kişinin bıçaklı saldırısında iki kişi hayatını kaybetti.

Yaralı olduğu belirtilen saldırgan, Santa Maria Hastanesi'ne götürüldü. Saldırının nedeniyle ilgili henüz bilgi verilmedi.

"SALDIRGAN HEMEN YAKALANDI"

Öte yandan Portekiz Başbakanı Antonio Costa, polisin olaya erken müdahale edip saldırganı hemen yakaladığını ifade etti.

Saldırının nedeniyle ilgili yorum yapmak için henüz erken olduğunu kaydeden Costa, "İsmaili toplumuna, kurbanların ailelerine başsağlığı ve dayanışma dileklerimi sunarım." dedi.

(AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...