Rusya; ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçilerini bakanlığa çağırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya; ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçilerini bakanlığa çağırdı

DÜNYA Haberleri

Moskova Yönetimi, içişlerine müdahale ettikleri gerekçesiyle ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçilerini bakanlığa çağırdığını açıkladı.

Rusya; ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçiliklerini, diplomatik statüye uymayan faaliyetlerde bulunduklarına iddia ederek bakanlığa çağırdı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçilerinin Rusya'nın "iç işlerine ağır müdahale ve diplomatik statüye uymayan faaliyetlerde bulundukları" gerekçesiyle bakanlığa çağrıldıklarını duyurdu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçilerinin bakanlığa çağrıldığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "ABD, İngiltere ve Kanada büyükelçileri, Rusya'nın iç işlerine ağır müdahale ve diplomatik statüye uymayan faaliyetler yürüttükleri gerekçesiyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldı" denildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...