Rusya Savunma Bakanlığı araştırma enstitüsünde yangın

Rusya Savunma Bakanlığı araştırma enstitüsünde yangın
Başlık ResmiRusya Savunma Bakanligi arastirma enstitüsünde yangin

Rusya Savunma Bakanlığı’nın Tver kentindeki araştırma enstitüsünde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Kaydet
|

Tver kentinde Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Havacılık ve Uzay Savunma Birlikleri Merkez Araştırma Enstitüsü’nde saat 11.08’de yangın çıktı. Alevler kısa sürede binayı sararken, bölgeye Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’nın itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda ambulans gönderildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre binadan 2 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, 30 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Yangının başlamasıyla birlikte bazı kişilerin camlardan atlayarak yaralandığı, şu anda binadaki tüm kişilerin tahliye edildiği öğrenildi.

YANGININ ELEKTRİK HATTI ÜZERİNDEN ÇIKMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Yaklaşık bin metrekarelik alan üzerine kurulu binanın bir kısmı tamamen çöktü. Acil Durumlar Bakanlığı’nın Tver Bölge yetkililerinden biri Rus medyasına yaptığı açıklamada, binadaki elektrik hatlarının çok eski olduğunu ve yüksek ihtimalle yangının bu nedenle çıkmış olabileceğini belirtti. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.


BAKMADAN GEÇME
AB
HABER

AB'den Putin'i kızdıracak görüşme! 'Rusya'ya er ya da geç gaz ambargosu uygulanacak'

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.