Saraybosna'da bomba ihbarı krizi: Birçok okulda eğitime ara verildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Saraybosna'da bomba ihbarı krizi: Birçok okulda eğitime ara verildi

DÜNYA Haberleri

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki birçok okulda bomba ihbarı yapıldı. Gelişmenin ardından bahsi geçen okullarda eğitime ara verildiği duyuruldu.

Saraybosna'daki birçok okulda bomba ihbarı üzerine eğitime ara verildi. Konuya ilişkin Saraybosna Kantonu İçişleri Bakanlığının açıklamasında, sabah saatlerinde birçok okulda bomba olduğuna dair elektronik posta gönderildiği, bunun üzerine ilgili okullarda öğrenciler evlerine gönderilerek eğitime ara verildiği belirtildi.

ÖNCEKİ İHBARLAR ASILSIZ ÇIKTI

Açıklamada, polisin okullarda disiplinli ve ayrıntılı çalışmalar yürüttüğüne işaret edilerek, olayın Saraybosna Kantonu Savcılığına da intikal ettiği ve gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

Saraybosna'da yaşayanlara sakin ve sabırlı olmaları çağrısı yapılan açıklamada, bomba ihbarının Saraybosna Belediye Mahkemesi ve bazı fakülte binaları için de yapıldığı kaydedildi.

Saraybosna'da daha önce birçok kez bomba ihbarı yapılmış fakat asılsız çıkmıştı.

(AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...