Satırla işkence edilen 23 yaşındaki ünlü aktör ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Satırla işkence edilen 23 yaşındaki ünlü aktör ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kolombiya, 23 yaşındaki Kevin Andres Munoz Tovar adlı aktörün işkence edilerek öldürülmesini konuşuyor. Mudoz'un satır darbelerinin yer aldığı tespit edilen cansız bedeni bulundu. Vahşi cinayetle ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Güney Amerika ülkesi Kolombiya, korkunç bir haberle sarsıldı... Netflix ile Apple TV'deki yapımlarda rol alan 23 yaşındaki aktör Kevin Munoz, işkence edilerek öldürüldü. Munoz'un elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde bulunan cesedinde satır izleri bulundu.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

İngiltere merkezli yayın yapan The Sun adlı yayın kuruluşunda yer alan habere göre; Munoz cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Polis şefi yerel medyaya yaptığı açıklamada "Valle Polis Departmanı, vatandaşlar tarafından zamanında sağlanan bilgiler sayesinde, cinayetle ilgili olarak 19 yaşındaki bir adamın yakalanmasını başardı" derken cinayetin hangi sebepten dolayı işlendiği ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

HAYRANLARI HÜZNE BOĞULDU

Kevin, 2020 Netflix filmi Lavaperros'ta (Köpeklerin Yıkandığı Yer) yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Film, finansal sıkıntı içindeki bir adamın onu öldürmeye çalışan bir tefeciyle olan çatışmasını ele alıyor. Oyuncunun ölümü hayranlarını hüzne boğuldu. Genç oyuncunun ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...