Sevgilisiyle evlenmek için Bangladeş'ten Hindistan'a yüzerek geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İndia Today
Sevgilisiyle evlenmek için Bangladeş'ten Hindistan'a yüzerek geçti

DÜNYA Haberleri  / İndia Today

Bangladeşli bir kadın, sevdiği kişiyle evlenebilmek için iki ülke arasındaki nehirden Bangladeş'ten Hindistan'a yüzerek geçti.

Bangladeşli kadının sevdiğiyle evlenebilmek için yaptığı şey komuşuldu çünkü genç kadın sevdiği adamla evlenmek için Bangladeş'ten Hindistan'a yüzerek ulaştı.  22 yaşındaki Krishna isimli kadın, sosyal medyada tanıştığı Hindistanlı bir adamla evlenmek üzere Hindistan'a gitmeye karar verdi ve ancak önünde bir engel vardı ki o da iki ülke arasındaki nehir.

GÖZALTINA ALINDI

Pasaportu bulunmayan kadın, ormanı geçip nehirde 1 saat yüzerek sınırı yasa dışı yolla aştı. Kalküta'daki bir tapınakta sevdiği kişiyle evlenen Krishna, pazartesi günü, yasa dışı olarak sınırı geçtiği için gözaltına alındı.

Kaynaklar, Krishna'nın Bangladeş Yüksek Komisyonuna teslim edilebileceğini açıkladı. Bu yılın başlarında, Bangladeşli bir genç, Hindistan'dan çikolata almak için sınırı yüzerek geçmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İndia Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...