Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens bin Selman'la görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Toplantıda konuşulanlar açıklandı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens bin Selman'la görüştü

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile ikili ilişkileri ele aldı.

Suudi Arabistan haber ajansı SPA'ya göre, iki lider, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de dün başlayan 18. G20 Zirvesi kapsamında bir araya geldi. Görüşmede, çeşitli alanlardaki Suudi Arabistan-Japonya ilişkileri, bunların geliştirilmesine dair olanaklar ve iki ülkenin ilgi alanına giren konular görüşüldü.

Suudi Arabistan ile Japonya arasında, Dışişleri Bakanları Bakanı Faysal bin Ferhan ve Hayaşi Yoşimasa'nın 7 Eylül'de Riyad'da gerçekleştirdikleri görüşme kapsamında "stratejik diyalog" için mutabakat zaptı imzalanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...