Tayland Körfezi'nde can pazarı! Savaş gemisi battı: 75 asker kurtarıldı, 31 asker kayıp

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Tayland Donanması'na ait savaş gemisi Tayland Körfezi'nde batması sonucu tam bir felaket yaşandı. Şiddetli rüzgarın etkisi ile kontrolü kaybettiği ve su alarak alabora olan gemiden 75 asker kurtarıldı, 31 kayıp askeri arama çalışmaları devam ediyor.

Tayland Körfezi’nde donanmaya ait savaş gemisi battı. Donanma Sözcüsü Pokkrong Monthatphalin, geminin şiddetli rüzgarın etkisi ile kontrolünü kaybettiği ve su alarak alabora olduğunu açıkladı. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yaşanan felakette denizcilerin bulunması için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve çalışmalara helikopterlerin de katıldığı açıklandı. Tayland Kraliyet Donanması’nın resmi Twitter hesabından bir grup askerin cankurtaran sandalında kurtarulmayı beklediği anların fotoğrafını paylaştı. 

Tayland Körfezi'nde can pazarı! Savaş gemisi battı: 75 asker kurtarıldı, 31 asker kayıp

FIRTINA UYARISI YAPILMIŞTI

Kuzey ve orta Tayland yılın en düşük sıcaklıklarını yaşarken, güney Tayland son günlerde fırtınalar ve sellere sahne oldu. Yetkililer gemilere karada kalmaları konusunda uyarıda bulunuyordu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...