Timsah küçük çocuğu ailesinin gözü önünde öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Timsah küçük çocuğu ailesinin gözü önünde öldürdü

DÜNYA Haberleri

Kosta Rika'nın Limon şehrin korkunç bir olay meydana geldi.  Matina Nehri'nde oynayan çocuk timsah tarafından yakalanarak suya sürüklendi. Çocuğun cesedini arama çalışmaları devam ediyor.

Timsah saldırısı bu kez 8 yaşında bir çocuğun ölümüne neden oldu. Julio Otero Fernández, sürüngen tarafından suya sürüklendiğinde Kosta Rika'nın Limón kentindeki Matina Nehri'ni ziyaret ediyordu.

Sadece diz seviyesinin altındaki suda sıçrayan çocuk, timsaha hedef olarak ailesinin gözü önünde nehrin daha derin yerlerine sürüklendi.

CESEDİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Talihsiz çocuğun sürüklendiği sırada anne ve babası da nehir kenarındaydı ancak çocuklarını timsahın elinden kurtaramadı. Ebeveynleri Don Julio Otero ve Margini Fernández Flores, yaşları 3 ile 16 arasında olan diğer dört çocuğunu korumak amacıyla şimdi Nikaragua'ya taşınmayı planlıyor.

Yetkililer hala küçük Julio'nun cesedini arıyor, ancak son günlerde şiddetli yağmur nedeniyle zorluk çektiklerini söylüyorlar.

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatandaş 17 Kasım 2022 03:56

Allah korusun oradaki benim çocuğum olsaydı o nehirde ne kadar timsah onları öldürmek için kendimi adardım.

Sonraki Haber Yükleniyor...