Ukrayna, Moskova'ya yönelik İHA saldırılarını arttırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ukrayna, Moskova'ya yönelik İHA saldırılarını arttırdı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş yoğun can kayıplarıyla devam ediyor. Ukrayna güçlerinin Moskova'ya yönelik insansız hava aracı saldırılarının da yoğunluk kazandığı bildirildi. Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova'yı hedef alan iki İHA'nın düşürüldüğünü duyurdu

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Rusya’nın başkenti Moskova’ya yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırıları yoğunluk kazanmaya başladı.

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkenti hedef alan iki insansız hava aracının imha edildiğini duyurdu.

Sobyanin, “İki insansız hava aracının (İHA) şehre doğru uçtuğu kaydedildi. İkisi de hava savunma sistemleri tarafından imha edildi” dedi.

Belediye Başkanı, hava savunma sistemi tarafından vurulan İHA’ların parçaları nedeniyle yaralanan bulunmadığını ve yetkililerin olay yerlerinde çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Ukrayna, Moskova'ya yönelik İHA saldırılarını arttırdı

UKRAYNA’NIN İHA SALDIRILARI ARTTI

Ukrayna, Rusya'nın başkenti yönelik saldırılarını artırıyor. Saldırıların cephe hattının çok uzağında bir noktada gerçekleşmesinin Rusya kamuoyunda Rus ordusuna yönelik güveni sarstığı ifade ediliyor.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Moskova'ya 24, 28, 30 Temmuz, 1 ve 6 Ağustos'ta da İHA ile saldırılar düzenlediğini, ölü veya yaralı bulunmadığını bildirmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: AA - İHA

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...