Venedik’te otobüs üst geçitten düştü! Çok sayıda can kaybı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İtalya'nın Venedik kentinde seyir halindeki bir otobüs üst geçitten düştü. Kazada ilk belirlemelere göre en az 20 kişi hayatını kaybederken, kazanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

İtalya'nın Venedik kentinde seyir halinde ilerleyen bir otobüs, üst geçitten aşağıya uçtu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

EN AZ 20 CAN KAYBI

Venedik Belediye Başkanı Louis Brugnaro yaptığı açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre en az 20 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.Brugnaro, "Bu akşam toplumumuzu büyük bir trajedi vurdu. Otobüsteki çok sayıda kurbanın anısına derhal şehirde yas ilan ettim" dedi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, kazada çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. Kazanın nedeninin henüz bilinmediği ifade edilirken, kaza nedeniyle Mestre ile Venedik arasındaki demiryolu hattı askıya alındı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...