Maduro’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: İlişkilerimizi pekiştiren bir zaferdir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Maduro’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: İlişkilerimizi pekiştiren bir zaferdir

DÜNYA Haberleri

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro seçim zaferinin ardından bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili paylaşım yaptı. Erdoğan’ı kutlayan Maduro’nun sözleri dikkat çekti.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı sosyal medya hesabından bir kez daha tebrik etti.

"İLİŞKİLERİMİZİ PEKİŞTİREN BİR ZAFERDİR"

Twitter hesabından Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Maduro, "Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüm ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Venezuela halkı adına kendisine bir kez daha tebriklerimi ilettim. İlişkilerimizi pekiştiren bir zaferdir." ifadesini kullandı.

28 MAYIS’TA DA KUTLAMIŞTI

Maduro, 28 Mayıs'ta da Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı Twitter'dan tebrik etmiş, Erdoğan'ın Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde ve sandık başında oy kullanırken çekilmiş fotoğraflarına yer vermişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...