'Ara tatil' bilmecesine Bakan Tekin yorumu: Gündemimizde değil

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
- Güncelleme:
'Ara tatil' bilmecesine Bakan Tekin yorumu: Gündemimizde değil

EĞİTİM Haberleri  / HABER MERKEZİ - ANKARA

Bir eğitim-öğretim döneminde iki kez uygulanan 'ara tatil'lerin kaldırılacağına yönelik çıkan iddialar, Bakan Tekin tarafından yalanlandı.

ESMA ALTIN'IN HABERİ - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, dönem ortasında Kasım ve Nisan aylarında yapılan ara tatil uygulamasının kaldırılacağına yönelik iddiaları cevapladı. Ara tatillerin kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyleyen Tekin, "Velilerden, öğrencilerden, öğretmenlerden öyle bir talep gelirse bakarız. Bu yılkini gördükten sonra değerlendirme yaparız" dedi.

BU YILIN ARA TATİLİNİ İŞARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her Genel Müdürlüğün bünyesinde bir tane İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı olduğunu hatırlatan Tekin, “Yapılan her şey, attığımız her adım o daire başkanlığı tarafından izleniyor. Bu yıl ara tatilden sonra rapor oluşturulur. Bakarız, öğrenciler, veliler, öğretmenler mutlu ise biz de devam edeceğiz. Eleştiri, eğitim süreciyle ilgili bir problem varsa ona göre çözüm alınabilir. Benim kişisel kanaatim Türkiye çapında değil, bölgesel olarak uygulanabilir. Şu an gündemimizde bu ara tatillerle ilgili herhangi bir şey yok” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...