Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: En büyük hedefimiz öğretmen yetiştirmek

- Güncelleme:
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: En büyük hedefimiz öğretmen yetiştirmek

Eğitim Haberleri

Kabine toplantısının ardından gazetecilere açıklama yapan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin “Restore edilmesi gereken bir öğretmen-Bakanlık ilişkisi var. Ana hedefimiz öğretmen yetiştirme süreci” ifadesini kullandı.

CEVDET FIRAT AYDOĞMUŞ'UN HABERİ - Hafta sonunu deprem bölgesinde geçireceğini belirten yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf  Tekin, bölgede eğitim gören öğrenciler için telafi eğitimi olup olmayacağıyla ilgili sorular üzerine “Şu anda bununla ilgili bir şey yok ama yaz kursları kapsamında inceleyeceğiz. Önceliğimiz bir an önce yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmak” diye konuştu. Millî Eğitim Bakanlığı daha önce afet bölgesindeki 11 ilde, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıklamıştı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...