Bilgisayar ve akıllı sınıflar mektupla geldi
Elazığ'da 14 köyden öğrencilerin, yazdığı mektuplarla okul müdürünün gayreti sayesinde hem akıllı sınıfa hem de bilgisayar sınıfına kavuştu.
Kaydet
|
Çevrede bulunan 14 köyden öğrencilerin okula geldiğini belirten Özdemir, "Okulumuzda fen bilgisi laboratuvarımız yoktu, bilgisayarlarımız eskiydi. Okulumuzda bilgisayar sınıfını yenilemek için Türkiye'deki iş adamlarımızdan bilgisayar talebinde bulunduk. Bir firma talebimizi kırmadı okulumuza 20 bilgisayar gönderdi. Fiziki imkanlar yetersiz olduğu için laboratuvarlarımızı faaliyete geçiremedik. Bu yüzden projeksiyon cihazı talebinde de bulunduk, sağolsun iş adamlarımız gönderince tüm sınıfları akıllı sınıfa çevirdik" dedi.
Artık sınıflarda bilgisayar, projeksiyon cihazları olduğunu kaydeden Özdemir,
"Öğrenciler belirli programlar üzerinden televizyondan izler gibi deney ve konu anlatımlarını izlemeyerek eğitimlerine devam ediyor. Okulumuzda bilgisayar malzemesi ve laboratuvar malzemesi eksik olduğu için önce iş adamlarımızla nasıl iletişim kurmalıyız diye düşündük. Sonrada Türkiye'nin zenginlerine mektup yazalım dedik. Mektuplarımızı gönderdik. Sağolsunlar bizi kırmadılar hem bilgisayar, hemde projeksiyon cihazları gönderdiler" diye konuştu.
Bilgisayar sınıfının yenilenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti anlatan öğrenciler de, "Mutluyuz okulumuza yeni bilgisayarlar geldi. Eski bilgisayarlarımız bozuktu, internete girmede çok zorluk çekiyorduk. Yeni bilgisayarlarımız geldi, erken açılıyor mutluyuz" şeklinde konuştu.
Bizi Takip Edin

