Bir şehir kar altında! Eğitime kar engeli

Düzenleyen:
Bir şehir kar altında! Eğitime kar engeli

EĞİTİM Haberleri

Rize'de yaşanan yoğun kar yağışının ardından Valilik ilgenelinde eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Mart ayında yeniden yurda giriş yapan kar yağışı, yurdun önemli bir kesiminde hayatı zorlaştırdı. Kimi yerlerde ulaşımın aksamasının yanısıra eğitim de sekteye uğradı. Bu kapsamda Rize'de devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

İL GENELİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde devam eden kar yağışı ve buna bağlı riskler nedeniyle eğitim öğretime bugün ara verildiği hatırlatıldı.

Kar yağışının devam ettiği, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı tehlikesi olduğu vurgulanan açıklamada, "İlimiz genelinde (ilçelerimiz dahil) tüm resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarında eğitim öğretim faaliyetlerine 15 Mart 2022 Salı günü de ara verilmesine karar verilmiştir." denildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...