İhlas Koleji öğrencisinden resimde Türkiye birinciliği

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İhlas Koleji öğrencisinden resimde Türkiye birinciliği

Eğitim Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İhlas Koleji 7'nci sınıf öğrencisi Cansın Abdullah Koçak, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel olarak ülke genelinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen resim yarışmasında ortaokul kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

İhlas Koleji 7'nci sınıf öğrencisi Cansın Abdullah Koçak, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma' temalı resim yarışmasında ortaokul kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel olarak ülke genelinde yapılan yarışmada birinciliğe ulaşan Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Cansın Abdullah Koçak ödülünü İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Balmumcu Kışlası'nda düzenlenen törenle İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu’nun elinden aldı.

Ödül töreninden sonra Cansın Abdullah Koçak ile bir araya gelen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında düzenlenen böylesine değerli bir yarışmada birinciliği elde ettiği için öğrencisiyle gurur duyduğunu söyledi.

İhlas Koleji öğrencisinden resimde Türkiye birinciliği

"KENDİSİNİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM"

Jandarmanın ve Cumhuriyet’in ayrılmaz bütün olduklarına vurgu yapan Yeltekin, “Öğrencimiz bu kıymetli yarışmada yapmış olduğu resmiyle Jandarmamızın ve Cumhuriyetimizin bütünlüğünü en güzel şekilde ifade etmiş. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...