Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yakılan okulda ders zili yeniden çaldı

Yakılan okulda ders zili yeniden çaldı
Başlık ResmiYakilan okulda ders zili yeniden çaldi

Van'da molotofkokteyli atılarak yakılan okul eğitim öğretime başlarken, çocuklar ise okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaydet
|
İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesi'ndeki üç katlı Vali Ali Cevdetbey İlkokulu, 17 Eylül 2015 tarihinde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılarak ateşe verilmişti. Yangında okulun büyük bir bölümü kullanılamaz hale gelirken, başlatılan tadilat çalışmaları ise aralıksız devam etti. 2015-2016 eğitim öğretim yılına yetiştirilemeyen okul, kısa süre içerisinde tadilatı bitirilerek ilk ders zili çaldı. Okulun zarar gören her bölümü yenilenirken, tüm camlara tel korkuluklar takıldı. Herhangi bir saldırıya karşı çeşitli önlemlerin alındığı okulda, tel korkulukların takımı ise ders esnasında bile devam etti.


Okullarının açılışına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğun yaşayan çocuklar ise, çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Eğitim
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.