10 bin TL ve üstü maaş alan emekliler dikkat! Yeni müjde geldi, 15 bin TL ek ödeme yapılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
10 bin TL ve üstü maaş alan emekliler dikkat! Yeni müjde geldi, 15 bin TL ek ödeme yapılacak

Ekonomi Haberleri  / Takvim

Emekli maaşlarında yaşanan son dakika gelişmeleri gündemde. Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olduğunu açıkladı. Gelen zam sonrası bankalar promosyon ödemelerini güncelledi. Emeklilere çifte müjde. 15 bin TL ek ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar haberimizde…

SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklileri için Ocak ayı müjdeleri peş peşe geliyor. Önce emekli maaşlarına yapılan zammın ardından şimdide bankalardan güzel haber geldi. Emeklinin Ocak 2024 ilk 6 aylık dönemi için aldığı maaş zammı SSK ve bağ-kur için yüzde 42.57, Emekli Sandığı yani memur emeklisi için ise yüzde 49,25 oldu. Emekli maaşlarına gelen zam ise bankaları hareketlendirdi. Promosyon ödemeleri güncellendi. O bankadan maaşlarını alan emeklilere 15 bin TL ödeme yapılacak. Peki en yüksek promosyonu veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi veriyor? 

Ocak 2024 itibarıyla emekli maaşlarına gelen zamlar bankalar arasında promosyon rekabetini de bir kez daha kızıştırdı. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için Birçok banka kesenin ağzını sonuna kadar açıyor. Emekliye özel yeni fırsatlar sunmaya başlayan bankalar, promosyon miktarlarını da yükseltti. Ocak Temmuz dönemi için verilecek olan promosyon ücretleri 15.000 TL'ye kadar dayanmış durumda.

10 bin TL ve üstü maaş alan emekliler dikkat! Yeni müjde geldi, 15 bin TL ek ödeme yapılacak

2024 BANKA BANKA GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Akbank: emekli maaşı aralığına göre 6.000 TL ile 10.000 TL arasında nakit promosyona Ek fatura ödeme talimatına 2000 TL'ye Varan chip para ve hediyesi

DENİZBANK: Emekli maaşı aralığına göre 3000 TL ile 5000 TL arasında promosyon ve emekliye özel kredi fırsatları.

GARANTİ BBVA: Emekli maaşına göre 4.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon ve kredi kartı ile 500 TL harcamalarda 1000 TL Bonus imkanı. Ayrıca mobil üzerinden emekli taşıt maaşı taşıma başvurusu yapanlara 1500 lira ek Bonus fırsatı.

ING Bank: Emekli maaş aralığına göre promosyon veren ING Bank 6.000 TL İle 10.000 TL arasında promosyon sunuyor. Ayrıca otomatik ödeme talimatına da fatura başı 1000 TL ödeme yapan ING Bank toplam 5.000 lira ek promosyon imkanı veriyor. ING Bank'ın Ocak 2024 için toplam promosyon miktarı 15.000 TL'ye ulaşıyor.

İş Bankası: Emekli maaş aralığına göre Türkiye İş Bankası'nın verdiği promosyon 4.500 TL ile 7.500 TL arasında değişiyor. Ayrıca İş Bankası'nda emekliye özel kredi fırsatları da var.

TEB: Emekli maaş aralığına göre Türk Ekonomi Bankası tarafından 3000 TL ile 5000 TL arasında promosyon veriliyor.

YAPI KREDİ: Yapı Kredi Bankası emekli maaşına göre 4.500 TL ile 7500 TL arası promosyon ödüyor. Ayrıca Yapı Kredi Bankası da fatura ödeme talimatına 500 TL ve kredi kartı harcamalarına 500 TL olmak üzere toplam 1000 TL Bonus ödemesi yapıyor. Böylece Yapı Kredi Bankası'nın toplam promosyonu 8.500 TL oluyor.

FİBABANKA: Emekli maaş aralığına göre Fiba banka tarafından verilen promosyon 4.500 TL ile 7.000 TL arasında değişiyor.

10 bin TL ve üstü maaş alan emekliler dikkat! Yeni müjde geldi, 15 bin TL ek ödeme yapılacak

EMEKLİ PROMOSYONU ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Emekli maaşlarına yapılan güncelleme sonrası bankalarda da promosyon rekabeti yeniden kızıştı. Emekliler promosyon alırken dikkat etmeleri gereken detayları da merak ediyordu. Emekli promosyonunda en yüksek promosyon veren banka doğal olarak emekli vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ancak yüksek promosyonun yanı sıra emekliye avantajlar sunan bankalarda önemli nokta Örneğin düşük faizli kredi veren bankalar, emekliye kredi kartı harcamalarında ekstra ödeme yapan bankalar emeklinin tercihleri konusunda öne çıkıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...