6 bin 400 çalışanını tatile götürdü

6 bin 400 çalışanını tatile götürdü
Başlık Resmi6 bin 400 çalisanini tatile götürdü

Çinli zengin bir işadamı şirketlerinde çalışan 6 bin 400 elamanını Fransa'ya tatile götürdü.

Kaydet
|
Sıradışı tatil için 140 otel, 12 tren kiralandı. Fransa'nın Nice kentinin caddelerinde aynı anda yürüyen 6400 kişi ilginç görüntüler oluşturdu.


Fransa'da toplam 4 gün sürecek olan tatil için Çinli çalışanlar için Paris ve Nice kentlerinde 140 otel ve 12 tren kiralandı. Çinli işadamının şirketinin 20. kuruluş yılı için Fransa'ya tatile götürdüğü, çalışanlara sadece rezervasyonlar için harcadığı paranın 13 milyon Euro'ya ulaştığı açıklandı.


Çin'de 1995 yılında kurulan ve kısa süre içinde Forbes dergisi tarafından dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Tiens Group'un patronu 57 yaşındaki Li Jinyuan'ın şirketlerinde 12 bin kişinin çalıştığı ve diğer yarısını ise önümüzdeki sene başka bir ülkeye götüreceği belirtiliyor.

Akşam
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.