Turizmde dijital hamle

Turizmde dijital hamle

EKONOMİ Haberleri

Google ile Türkiye Otelciler Federasyonu, pandemi şartlarının zorunlu hâle getirdiği dijital dönüşüm sürecinde turizm işletmelerini desteklemek amacıyla güçlerini birleştirdi.

İş birliği kapsamında, turizm sektörüne özel olarak hazırlanan “Online Turizm Eğitim Programı” ile sektöre yeni dijital beceriler kazandırılırken, turizm işletmeleri ve çalışanları yeni dijital ürün ve araçlarla tanıştırılacak. Söz konusu eğitimlerle firmalar, işletmelerini nasıl dijitale taşıyabilecekleri, dijital tanıtım ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olacak. Online eğitimlerin ardından, Google Dijital Atölye platformunda hazırlanan turizm sektörüne özel, tamamen Türkçe ve ücretsiz eğitim programı ile 2.500 turizm işletmesine ulaşılması hedefleniyor. İmza töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dijital dönüşümün önemine vurgu yaptı. Google Türkiye Ülke Direktörü Mehmet Keteloğlu da pandemi döneminde turizm işletmelerine iki milyon liralık reklam desteği sağladıklarını ifade ederek, tüm işletmeleri dijital platformlardan yararlanmaya davet etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...