Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TESK'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KDV teşekkürü

Düzenleyen:
TESK'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KDV teşekkürü

EKONOMİ Haberleri

TESK Genel Başkanı Palandöken, temel ihtiyaç maddelerinin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu KDV indirimi müjdesinin ardından TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Twitter hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı. 

"KARARDAN DOLAYI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Bendevi Palandöken paylaşımında, "Birkaç gün önce dile getirdiğim bez, sabun gibi çeşitli hijyen ürünlerindeki vergi indirimi talebimizin karşılık bulması sevindirici oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hijyen ürünlerindeki KDV'yi yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KDV ORANI YÜZDE 18'DEN 8'E İNDİRİLECEK

AA muhabirinin söz konusu çalışmanın detaylarına ilişkin Bakanlıktan aldığı bilgilere göre, tüketicilerin temel ihtiyaç maddelerinden olan sabun, şampuan, deterjan, dezenfektan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kağıt mendil, peçete ile bebek ve yetişkin bezleri, hijyenik ped gibi ürünlerin satışında KDV oranı yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek.

Yeme içme hizmetlerinde halen birinci sınıf işletme, üç yıldız ve üzeri otel gibi yerlerde yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranı, bu hizmetlerin tamamında yüzde 8 olarak uygulanacak. Böylece yemek yenilen yere göre farklı oran uygulamasına son verilmiş olacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...