Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Nebati: Birinci önceliğimiz enflasyonla mücadele

Bakan Nebati: Birinci önceliğimiz enflasyonla mücadele

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla mücadele konusuna hassasiyet gösterdiklerini, vatandaşın bu durumdan etkilenmemesini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından Kayseri’de düzenlenen ‘Kültepe Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Bakan Nebati “Her konuşmamda ısrarla söylediğimiz bir tespit var, aslında bir gerçeklik, enflasyon. Mücadele ediyoruz, birinci sıradaki önceliğimiz enflasyon ve bu mücadeleden de Allah’ın izniyle galip geleceğiz. Kötümserlere rağmen biz büyümeye, yürümeye, koşmaya ve ülkemizin bayrağını en güçlü konumda taşımaya devam edeceğiz. Bizler sıradan insanlar değiliz. Bizler küçük insanların adamı değiliz. Bizler çağ açıp kapatmış, dünya tarihine yön vermiş atalarımızın torunlarıyız” değerlendirmesini yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...