Akaryakıtta tabela yeniden değişiyor: Benzine büyük zam kapıda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akaryakıtta tabela yeniden değişiyor: Benzine büyük zam kapıda

Ekonomi Haberleri

Brent petrol arttı, akaryakıta zam yolda. Son dönemde beş dolar civarında artış gösteren ve şu anda 85 dolar seviyelerinden işlem gören brent petrol, araç sahiplerini üzecek bir haberi de beraberinde getirdi. LPG'ye (otogaz) gelen indirimin ardından benzine 1 lira 12 kuruşluk zam bekleniyor. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarına bir zam bir indirim geliyor, araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını takip etmekte zorlanıyor. OPEC+ üyesi Arap ülkelerinin bir kısmı petrol üretimini düşürme kararı aldı, brent petrol fiyatlarında yükseliş başladı. Varil fiyatı 5 dolar civarında artan brent petrol, bugün 85 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu durum, akaryakıt fiyatlarına da yansıdı, benzin için beklenen indirim belli oldu. İşte gelişmeler...

LPG İNDİRİMİ SONRASI BENZİNE BÜYÜK ZAM

Bu gece yarısından itibaren LPG'ye (otogaz) 2 lira 12 kuruş indirim geldi. İndirimin ardından otogazın fiyatı İstanbul'da 10 lira 25 kuruşa, Ankara'da 10 lira 45 kuruşa, İzmir'de ise 10 lira 30 kuruşa geriledi.

Benzine ise 5 Nisan Çarşamba günü itibarıyla 1 lira 12 kuruşluk zam geliyor. Motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 20.48 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21,36 liradan satılıyor.

Güncel akaryakıt fiyatları gece yarısından itibaren şu şekilde olacak:

İSTANBUL

Benzin 22.47 TL
Motorin 20.35
LPG 10.25

ANKARA

Benzin 22.81 TL
Motorin 20.77
LPG 10.45

İZMİR

Benzin 22.80 TL
Motorin 20.85
LPG 10.3

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...