Araba alıp satanlar bu habere dikkat... Herkesin başına gelebilir

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Araba alıp satanlar bu habere dikkat... Herkesin başına gelebilir

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde satış için konulan bir aracı kendi arabası gibi göstererek başka bir kişiyi 575 bin TL dolandırdı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Söğütlü mahallesinde gerçekleşen olaya göre bir kişi, internet sitesinde satış için ilana konulan aracın bilgilerini kopyaladı. Daha sonra kendi arabası gibi göstererek ilan yayınlayarak teklifleri bekledi.

Şahıs aracı satın almayı düşünen 65 yaşındaki S.B. ile 575 bin liraya anlaştı. Ardından, aracın gerçek sahibi ile de iletişime geçerek hem dolandıracağı kişiyi hem de aracın gerçek sahibini bir araya getirdi. Dolandıracağı şahsa hesap numarasını veren ve anlaştığı 575 bin TL’yi hesabına göndermesini isteyen dolandırıcı daha sonra ortadan kayboldu.

Dolandırılan kişinin parayı hesaba gönderdiğini söyledikten aracını almaya gittiğinde aracın gerçek sahibinin hesabına para gelmediğini söyleyince dolandırıldığını anlayan şahıs polise giderek şikayette bulundu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...