Bakan Nebati muhalefetin eleştirilerine cevap verdi: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Nebati muhalefetin eleştirilerine cevap verdi: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır

Ekonomi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomiye yönelik sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefetin eleştirilerine cevap veren Bakan Nebati, "Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomiye yönelik sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, muhalefetin eleştirilerine "Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır" sözleriyle cevap verdi.

Bakan Nebati'nin açıklamaları şu şekilde:

MUHALEFET EKONOMİYE SALDIRIYOR

"Ülkemizde, şimdiye değin taş üstüne taş koymamış olan muhalefet ve onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları, seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla bir süredir sistematik bir şekilde ve histerik bir ruh haliyle ekonomimize saldırmaktadır.

Aynı zevat, 21 yıldan bu yana her alanda ülkemizin gücüne güç katmış olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi durumunda, ekonominin zor duruma düşeceği şeklindeki sayıklamalarını da sağda solda yaymayı adeta görev edinmiş durumdadır.

Bu kötü niyetli oy avcılarını, bu felaket tellallarını, kişisel menfaatleri peşindeki bu ithal reçete meraklılarını gerçeklerin sert tokadıyla kendine getirmek artık şart olmuştur.

MİLLETİMİZ 28 MAYIS'TA İSTİKRARDAN YANA TAVIR ALACAK

Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin bir küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, gizli ve açık, içeriden ve dışarıdan, sinsi ve kirli hiçbir saldırıya asla geçit vermeden yol aldığını zaten çok ama çok iyi biliyor.

Bugün, son teknolojiyle donatılmış dev Şehir Hastaneleri’ni, İHA’ları, SİHA’ları, savaş uçaklarını, TOGG’ları, uyduları, Karadeniz Doğalgazını, TCG Anadolu’yu, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ni ve daha nice asırlık eserleri ülkemize kazandıran güç, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti iktidarımız olmuştur.

Milletimiz, sahip olduğu feraset ve inançla, 28 Mayıs’ta bir kez daha istikrardan, tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye’den yana tavrını net bir şekilde koyacak, Türkiye Yüzyılı’na damgasını mutlak surette vuracaktır!"

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...