Bakan Nebati'den KOBİ'ler destek mesajı: Kararlılıkla devam edeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Nebati'den KOBİ'ler destek mesajı: Kararlılıkla devam edeceğiz

Ekonomi Haberleri

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KOBİ'lere destek mesajı verdi. Nebati, "KOBİ'lerimize desteğe kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Bakan Nebati, Twitter hesabından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşmesine ilişkin paylaşım yaptı. Nebati paylaşımında, "KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE EKONOMİ MODELİ VURGUSU

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, TÜMSİAD ile istişare odaklı görüşmeler yapmayı sürdürdüklerini gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Bakan Nebati paylaşımınd aşu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, üretim odaklı politikalarımızla ülkemizin ekonomik gelişiminde stratejik bir öneme sahip olan KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz."

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1593987766735478786

(AA)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...