Baykar'dan Gazze'ye 286 milyon TL'lik insani yardım: Nakdi bağış olarak teslim edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Baykar'dan Gazze'ye 286 milyon TL'lik insani yardım: Nakdi bağış olarak teslim edildi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail'in abluka altına aldığı ve binlerce sivilin öldürüldüğü Gazze'de yaşananlar için harekete geçen Baykar, insanlık dramının yaşandığı bölgeye 286 milyon TL'lik insani yardım yaptı. Nakdi olarak yapılan bağış AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfı'na teslim edildi.

Gazze'de İsrail'in yaptığı zulüm 40. gününde de devam ederken, bölgede adeta yaşam mücadelesi veriliyor. 11 bini aşkın sivilin öldürüldüğü Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için harekete geçen Baykar tarafından milyonlarca TL nakdi yardım yapıldı. 

Baykar'ın Gazze'ye yönelik gerçekleştirmeyi duyurduğu 286 milyon liralık insani yardım AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfı’na nakdi bağış olarak teslim edildi.  Yapılan bağışla birlikte Filistinli mazlumlara gönderilmesi hedeflenen yardım paketinde; gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarını kapsayan insani yardım malzemeleri yer alacak.

'FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ'

Gerçekleştirilen bağışla birlikte AFAD ve TDV koordinesinde Gazze'de yaşayan Filistinli mazlumlara acil olarak gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarının yer aldığı insani yardım malzemelerinin ulaştırılması hedefleniyor. Söz konusu yardıma ilişkin sosyal medya hesabındna açıklama yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

'Söz verdiğimiz gibi; Baykar olarak AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfına Filistin’e insani yardım için 286 milyon TL bağış yaptık. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız!' 

https://twitter.com/Selcuk/status/1724734406840004835

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...