Emeklilere özel dev promosyon kampanyası! Faturasında adı soyadı yazana 5 bin lira ödenecek, işte başvuru şartları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emeklilere özel dev promosyon kampanyası! Faturasında adı soyadı yazana 5 bin lira ödenecek, işte başvuru şartları

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emeklilere özel kampanyalar gelmeye devam ediyor. Son olarak ING Bankası tarafından yapılan son duyuru milyonlarca emekliyi heyecana boğdu. Banka tarafından yapılan açıklamada, promosyon kampanyası dahilinde faturasında adı soyadı yazana 5 bin lira ödeneceği ifade edildi. İşte kampanyaya katılım şartları ve tüm merak edilen detaylar…

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir sıcak gelişme yaşandı. Faturada adı soyadı yazan emeklilere 5 bin TL nakit para iadesi yapılacak. ING Bankası dev kampanyasını duyurdu. 

15 BİN TL PROMOSYON ÜCRETİ VERİLECEK 

ING Bank emeklilerine özel dev kampanyasını duyurdu. Yeni maaş promosyon ücreti güncellemesi sonrası duyurdular. Bankadan yapılan açıklamaya göre, emeklilerin promosyon ödemelerinde otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda 15 bin liraya kadar promosyon ödeyeceklerini belirttiler.

ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." denildi.

ADI SOYADI YAZANA 5 BİN TL İADE EDİLECEK 

Öte yandan ING Bankası faturalarında adı soyadı yazan emeklilere 5 bin TL iade ödeme yapılacak. Banka tarafından 5 bin TL kampanyasına dair şu açıklamalarda bulundular:

“Kampanyadan, 10 Ocak 2024 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, otomatik fatura talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir.

Emeklilere özel dev kampanya! Faturasında adı soyadı yazana 5 bin lira ödenecek, işte başvuru şartları - 1. Resim

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELER? 

Kampanyaya katılmak için 29 Şubat 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olunması gerekir.

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından vereceği ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, dördüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL, beşinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL olmak üzere, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon ödenir.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...