Merakla bekleniyordu, otobüs biletinin yarısına satılacak: İşte Ankara-Sivas YHT bilet fiyatı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merakla bekleniyordu, otobüs biletinin yarısına satılacak: İşte Ankara-Sivas YHT bilet fiyatı

Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) hattında ücretsiz bilet uygulamasının sonuna geliniyor. Merakla beklenen YHT seferlerinin bilet fiyatı belli oldu. İşte otobüs biletinin yarısına satılacak, Ankara-Sivas YHT bilet fiyatı...

Türkiye’nin devasa projelerinden biri olan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı 3 hafta önce faaliyete geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla gerçekleşen mega projede ayrıntılar netleşmeye devam ediyor. Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacak olan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattının bilet fiyatları belli oldu.

ÜCRETSİZ HİZMET SÜRESİ SONA ERİYOR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Ankara ile Sivas arasını 2 saat 35 dakikaya düşüren projenin Mayıs ayı sonuna kadar ise ücretsiz olacağını ifade etmişti. Seferlerin ücretsiz hizmet vermesinin bitimine günler kala Ankara-Sivas yüksek hızlı tren seferinin merakla beklenen bilet fiyatı açıklandı.

OTOBÜS BİLETİNİN YARISINA

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarının internet sitesinden bilet alma bölümünde Ankara-Sivas YHT seferinin bilet fiyatının 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle 240 lira olduğu belirlendi. Öte yandan Sivas ile Ankara arası otobüs fiyatlarının 400 lira olması dikkat çekti.

Merakla bekleniyordu, otobüs biletinin yarısına satılacak: İşte Ankara-Sivas YHT bilet fiyatı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...