Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS ile 48 sözleşmeli personel alacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS ile 48 sözleşmeli personel alacak

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Hava tahmin kurumunda istihdam edilecek personelde aranan özellikler belli oldu, işte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere personel alınacağını duyurdu. KPSS puanıyla alım yapılacak personel alımı için aranan şartlar merak ediliyor. 

KPSS ESASLI 48 PERSONEL ALINACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere 2022 KPSS puanı esas alınarak 48 sözleşmeli personel alımı yapılacak." ifadeleri kullanıldı.

Aynı zamanda konuyla ilgili Resmi Gazete yayımlanan ilanda personel alımına ilişkin detaylar yer aldı. Buna göre Meteoroloji 41'i temizlik görevlisi olmak üzere 6 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi ve 1 şoför istihdam edecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular, e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden 30 Ekim-13 Kasım 2023 arasında yapılabilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...