İlk Ekspertiz Merkezi Otorapor “Güvenli Adımlarla” Sektörde İlerliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İlk Ekspertiz Merkezi Otorapor “Güvenli Adımlarla” Sektörde İlerliyor

Ekonomi Haberleri  / Haber Merkezi

Otomotiv sektöründe kurulduğu 2007 yılından bu yana hizmet vermeye devem eden Otorapor Oto Ekspertiz etkin faaliyetlerine ivme kazandırırken Türkiye'nin hemen her noktasında da uzmanlığını kanıtlamış durumda. Araç sahipleri araçlarını emin ellere teslim edebilmek için güvenli kurum ve kuruluşlara ilgi gösterirken bu ilgiye en iyi karşılığı da vermekte olan şirket uzman kadrosuyla etki alanını da pekiştirmiş bulunuyor.

GÜVEN ÖNEMLİ BİR UNSUR

Son dönemde yapılan araştırmalarda da oto ekspertiz hizmetlerinde araç sahipleri "emin oldukları" hizmetten yana tavır alırken bu beklentiye en iyi şekilde cevap verenlerin başında da Otorapor Oto Ekspertiz geliyor. Otorapor, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenlerken araç sahiplerinin güvenini de ilk öncelik olarak belirlemiş durumda.

İlk Ekspertiz Merkezi Otorapor “Güvenli Adımlarla” Sektörde İlerliyor

PROFESYONEL HİZMET SUNUMU

Türkiye'nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezi konumunda bulunan Otorapor Oto Ekspertiz, İstanbul merkezli hizmete star verdikten sonra bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmeye de devam etmekte.

İlk Ekspertiz Merkezi Otorapor “Güvenli Adımlarla” Sektörde İlerliyor

"ARAÇ SAHİPLERİNİN GÜVENİ ESAS"

Yaygın şube ağının yanı sıra her noktada aynı kalitede hizmet sunan, bilimsel ve teknik verilere dayalı analizler yapan, tecrübeli ve eğitmek usta kadrosuyla rasyonel ve verimli bir hizmete imza atan Otorapor Oto Ekspertiz'in tercih edilmesinin en etkili nedenlerinden birisi de "araç sahiplerinin gözü kapalı araçlarını emanet edebileceği ve araçları hakkında en iyi ve gerçekçi verilerin kendilerine sunulacağının beklentisi içerisinde olmaları keza bu da şirkete duyulan güven için olmazsa olmazlar arasında.

STANDARTLARDA ŞAŞMA YOK

Türkiye'nin ilk oto ekspertiz markası Otorapor Oto Ekspertizi sektörde ayrıştıran faktörlerden birisi de tüm şubelerinin, Türk Standartları Enstitüsü'nün araç ekspertiz merkezleri standartlarını sağlamasıyla birlikte Kalite Yönetim Sistemi prensiplerini uyguluyor olması. Aynı zamanda Otorapor araç alıcı ve satıcısına eşit mesafede kalarak araç alıcısının araç hakkında doğru bilgiye ulaşma hakkını koruyor.

Türkiye genelinde 300 den fazla bayisi bulunan Otorapor Oto Ekspertiz tarafından hazırlanmıştır.

www.otorapor.com

İlandır

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...