Sabancı o şirket için harekete geçiyor

Sabancı o şirket için harekete geçiyor
Başlık ResmiSabanci o sirket için harekete geçiyor

Sabancı Holding SAHOL Kordsa'da pay satışı için 20-29 Nisan arasında yatırımcı toplantıları yapmayı planlıyor.

Kaydet
|
Sabancı, Kordsa'da KORDS harekete geçiyor. Sabancı Holding SAHOL Kordsa'da pay satışı için 20-29 Nisan arasında yatırımcı toplantıları yapmayı planlıyor.

Sabancı Holding Kordsa'nın yüzde 25'inin uluslararası nitelikli yatırımcılara satış sürecini başlatarak, satış için Deutsche Bank, UBS ve Ak Yatırım'ı yetkilendirmişti.

Şirketin KAP'a yaptığı açıklamaya göre satış sadece nitelikli kurumsal yatırımcılara yapılacak ve halka arz işlemi gerçekleştirilmeyecek.

194.53 milyon lira ödenmiş sermayesi bulunan Kordsa'da Sabancı Holding yüzde 91.11 hissedar konumunda bulunurken; yüzde 8.89 hisse ise halka açık. (Milliyet)
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.