Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? SKYMD hisse kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? SKYMD hisse kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. halka arzı ile ilgilenenlerin gündeminde ne zaman borsada işlem göreceği yer aldı. Şeker Yatırım hissesi ile ilgili merak edilenler arasında Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? SKYMD hisse kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? soruları yer alıyor. Detaylar...

Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? araştırılıyor. Halka arz alacak vatandaşlar Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? SKYMD hisse kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? sorularını araştırıyor. İşte halka arzın detayları...

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Şeker Yatırım, 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde talep toplayacak. Talep toplama işlemleri sona erdiğinde ise borsada işlem görmeye başlayacak.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Halka arz 52,500,000 lot veriyor.

Şeker Yatırım halka arz ne zaman işlem görecek? SKYMD hisse kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Şeker Yatırım halka arzı katılım endeksine uygun değildir.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA?

Halka arzı satın almak isteyenler Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alabilecek.

"KATILIM ENDEKSİNE UYGUN DEĞİL" NE DEMEK?

Halka arz ile ilgilenenler sıklıkla "katılım endeksine uygunluk" ifadesine denk geliyor. Katılım endeksine uygun değil ifadesi, halka arz olan şirketin İslam'a uygun olmadığını veya katılım bankacılığı prensiplerine aykırı olması demektir. Şirketin faiz işlemleri yapması, haram olan alanlarda iş yapması halinde hisse için "katılım endeksine uygun değil" ifadesi kullanılır. İslam'a uygun yatırım yapmak isteyen vatandaşlar katılım endeksine uygunluğu kontrol etmelidir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...