Selden etkilenen KOBİ'lere destek kredisi! Bakan Kacır duyurdu: Üstelik faizsiz ve 24 ay vadeli

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Selden etkilenen KOBİ'lere destek kredisi! Bakan Kacır duyurdu: Üstelik faizsiz ve 24 ay vadeli

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da eylül ayında yaşanan sel felaketinden etkilenen KOBİ'lerin desteklenmesi için KOSGEB tarafından "Acil Destek Kredisi Programı"nın devreye alındığını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerin faizsiz ve 24 ay vadeli olduğunu belirterek programın detaylarını açıkladı.

İstanbul'da eylül ayında yaşanan sel felaketinde, birçok iş yeri zarar görmüş ve hasar oldukça büyük olmuştu. KOBİ'lerin zararı için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı harekete geçti ve destek kredisi veri,leceği açıklandı. 

FAİZSİZ, 12 AY ÖDEMESİZ KREDİ DESTEĞİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul'da eylül ayında yaşanan sel felaketinden etkilenen KOBİ'lerin desteklenmesi için KOSGEB tarafından "Acil Destek Kredisi Programı"nın devreye alındığını belirterek, "KOBİ'lerimizin kullanacakları 1 milyon liraya kadar krediler, faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacak." ifadesini kullandı.

​​​​​​​Kacır, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, söz konusu sel felaketinden etkilenen KOBİ'lerin KOSGEB tarafından destekleneceğini bildirdi. Kurum tarafından devreye alınan programa ilişkin bilgi veren Kacır, şunları kaydetti:

"İstanbul'da eylülde meydana gelen sel felaketinde, zarar gören KOBİ'lerimizin desteklenmesi amacıyla KOSGEB tarafından 'Acil Destek Kredisi Programı'nı devreye aldık. KOBİ'lerimizin kullanacakları 1 milyon liraya kadar krediler, faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacak. Allah ülkemizi afetlerden korusun."

https://twitter.com/mfatihkacir/status/1719600022818300015

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...