Son Dakika! Büyük Filistin Mitingi öncesi AK Parti'den açıklama: Toplu taşıma vatandaşlar için ücretsiz olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son Dakika! Büyük Filistin Mitingi öncesi AK Parti'den açıklama: Toplu taşıma vatandaşlar için ücretsiz olacak

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son Dakika: Yarın Atatürk Havalimanında düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi öncesi AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, miting ve Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olacağını söyledi.

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Mustafa Şen ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partilerinin cumartesi günü gerçekleştireceği "Büyük Filistin Mitingi"ne dair yürütülen çalışmalar hakkında Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Gazze'ye destek için düzenlenecek miting ve Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olacağını söyledi.

"FİLİSTİN YALNIZ DEĞİLDİR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Tüm milletimizin cumhuriyet bayramını tebrik ediyorum. 7 Ekim'den beri İsrail, Filistin üzerinde bir zulme devam etmektedir. İsrail bir devlet gibi davranmamakta. Gazze'de enkazın altında elinde şekerle kalan çocuklar değil, insanlığın vicdanıdır. Konu Ukrayna olunca duyar kasanlar, konu Gazze olunca elleri ceplerinde ıslık çalarlar. Batı ikiyüzlülüğünü bir kere daha göstermiş ve maskeleri düşmüştür. Filistin sadece bir ülkenin adı değildir, tüm dünyadaki vicdanlı insanların dağlanan yürekleridir. Gazze kutlu direnişin bayraktarıdır. Yarın Türkiye'nin 81 vilayetinden gelecek vatandaşlarımız bu bayraktarlığın ne anlama geldiğini tüm dünyaya göstereceklerdir. Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum." dedi.

"TÜRKİYE HER TÜRLÜ BARIŞA ÖNCÜLÜK EDECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ise "Katil İsrail, bizim derdimiz Hamas'ladır diyor. Bu bir yalandır çünkü Hamas'ın olmadığı Batı Şeria'da binlerce Müslümanı öldürmektedir. Türkiye her türlü barış, özgürlük ve hukuk tahakkukuna hazırdır. Türkiye'nin her türlü barışa öncülük edeceğine tüm dünyaya tekrar söylemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yaptığı açıklamada, "Yarın İstanbul'umuzda gerçekleştireceğimiz mitingimize katılmalarını bekliyoruz. Sanatçılarımızın sahne aldığı bir mitingi gerçekleştireceğiz. Yarın ve 29 Ekim'de tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Yarın Cumhurbaşkanımız buradan önemli çağrılarda bulunacak. Milletimizin tarih boyunca gördüğüne kör olmadığı, her zaman mazlumun yanında pozisyon aldığı karakterini yarın burada göstereceğine inanıyorum." dedi.

İSTANBUL'DA BAZI YOLLAR KAPALI OLACAK

İstanbul Valiliği, AK Parti İl Başkanlığınca yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek "Büyük Filistin Mitingi" dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek miting nedeniyle yarın saat 07.00'den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları, Atatürk Havalimanı B Kapısı önü varyant üstü iki yönlü, Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşak Alt Geçidi VIP ayrımları-C Kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro İstasyon Sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesi'ne bağlanan tali yolda da iki yönlü olarak trafik akışı sağlanamayacak.

ALTERNATİF GÜZERGAH

Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri, Millet Bahçesi içerisinde bulunan tüm yollar ile Yeşilköy Caddesi'nden Millet Bahçesi'ne bağlantı yolu, iki yönlü trafiğe kapalı olacak. Bu yollara alternatif olarak Yeni Havalimanı Caddesi kullanılabilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...