Son Dakika: TCMB Başkanı Erkan'dan kritik temas! Doların patronu Fed Başkanı Powell ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Bloomberg
- Güncelleme:
Son Dakika: TCMB Başkanı Erkan'dan kritik temas! Doların patronu Fed Başkanı Powell ile görüştü

Ekonomi Haberleri  / Bloomberg

Son dakika haberi: Dünya Bankası-IMF yıllık toplantılarında Bakan Şimşek'e eşlik eden Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, doların patronu Fed Başkanı Powell ile kritik temas gerçekleştirdi.

Son dakika haberi: Fas'ın Marakeş kentinde düzenlenen Dünya Bankası-IMF yıllık toplantılarında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e eşlik eden  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan kritik temas gerçekleştirdi.

ERKAN'DAN KRİTİK TEMAS

Merkez Bankası Başkanı Erkan, doların patronu olarak bilinen ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ile görüştü. ErkanPowell ile yaklaşık 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Son Dakika: TCMB Başkanı Erkan'dan kritik temas! Doların patronu Fed Başkanı Powell ile görüştü

ÖNEMLİ FİNANS ŞİRKETLERİ İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Reuters'ın haberine göre Marakeş'te ABD ve Brezilya Merkez Bankası başkanları ile ikili görüşmeler yapıldı. Haberde Barclays ve Deutsche Bank ile yatırımcı toplantıları yapıldığı da belirtildi. Geçen hafta Londra'da temaslarda bulunan Şimşek Dünya Bankası-IMF yıllık toplantılarına katılıyor.

Erkan'ın Fas programında ise Blackrock, JP Morgan, Deutsche Bank ve merkez bankası başkanlarını da içeren görüşmeler yer alıyor. Şimşek 19 Ekim'de ise Paris'te yatırımcılarla görüşecek ardından ise Abu Dabi, Doha ve Riyad'a gidecek. Şimşek BAE ile 50 milyar dolarlık yatırım programının ilk somut adımlarının da bu ziyarette atılacağını söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Bloomberg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...