SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir müjde daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, hesaplara 15 bin TL yatırılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir müjde daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, hesaplara 15 bin TL yatırılacak

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlara emeklinin beklediği maaş zammı sonunda belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla en düşük emekli maaşına yüzde 49.25 oranında zam gelerek 10 bin TL olmuştu. Gelen zam sonrası bankalar emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Türkiye Finansbank emeklilere özel kampanyasını duyurdu. Emeklilere 15 bin TL ödeme yapılacak. Hesaplarınızı o tarihe kadar kontrol edin.

Emekli maaşında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından bankalar promosyon ücretlerini güncelledi. Bu doğrultuda yeni kampanyasını duyuran Türkiye Finansbank promosyon ücretlerini 15 TL yaptıklarını duyurdu. 

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNE MÜJDE 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla birlikte emekli maaşlarına ek olarak yüzde 49.25 oranında zam yapıldı. Gelen zam sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirledi. Bu zam sonrası hem kamu bankaları hem de özel bankalar promosyon ücretlerini güncelledi. 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir müjde daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, hesaplara 15 bin TL yatırılacak - 1. Resim

15 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Türkiye Finans tarafından müşterilerine özel olarak yapılan paylaşımda, emeklilere özel olarak verilen promosyon ücretlerinin 10 bin TL olduğu kaydedildi. Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

“1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında maaşınızı Türkiye Finans’a taşımanız halinde, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon ve ödül fırsatından yararlanabilirsiniz.
SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını 36 ay boyunca banka aracılığı ile almak isteyen ve ilk defa promosyon talebinde bulunan müşteriler;

  • 3.499 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 5.000 TL’ye kadar
  • 3.500 TL – 7.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL’ye kadar
  • 7.500 TL – 9.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 10.000 TL’ye kadar”

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir müjde daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, hesaplara 15 bin TL yatırılacak - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...